MUŞ / BULANIK - Erentepe İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuz Bilişim Teknolojileri sınıfından Matematik öğretmeni Esra DAĞDELEN tarafından Halkla ilişkiler ve kurum kültürü, iletişim, etkin dinleme ve beden dili, etkili ve güzel konuşma hakkında sunum yapıldı. Bu kapsamda seminer sonunda okulumuz öğretmenleriyle konu ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılan Seminer sunumunda öğretmenler kurum kültürünü ve etkin iletişim ile ilgili güzel konuşma seminerlerinin okulun bütün öğrencilerine verilmesi yönünde fikir birliğine varıldı.

Nis

Türkiye ve dünyada gerçekleşen güncel bilimsel ve teknolojik olayların, buluş ve gelişmelerin okul panolarında sergilenmesi sağlanarak, Ülkemizde ve dünyada gerçekleşen güncel ve teknolojik olayları okul panolarımızda sergileyerek öğrencilerimizin bu gelişmelerden haberdar olmasını sağlıyoruz. Yaptığımız bu etkinlikle öğrencilerin merak duygusuna hitap ederek onların araştırmacı yönlerini geliştirmesi hedeflendi.